Evenementgegevens


De online cursus vallei-orgasme is een cursus die je in je eigen tempo kan doen. Je luistert naar audio-opnamen, leest e-books, kijkt filmpjes en maakt ‘erotisch huiswerk.’ De training bevat 8 luisterlessen en praktijkoefeningen. Door de cursus leer jij je seksuele energie ontdekken, je gaat je vitaal voelen en krijgt meer energie.

Naar cursus Vallei-Orgasme

Waarom deze cursus?

Bij iedereen neemt de zin in seks op den duur af. Je relatie is uitgeput. We hebben het altijd maar druk, druk, druk en vaak missen we simpelweg de energie.

Bij veel vrouwen verdwijnt de zin in seks, ook verdwijnt bij veel vrouwen de intimiteit in een relatie en vrouwen die dit ervaren zijn geen uitzondering.  Veel vrouwen hebben een seksarme of zelfs seksloze relatie (en mannen trouwens ook) en zijn daar niet gelukkig mee.

We zouden dit graag anders zien, maar hoe breng je hier verandering in?
Stel nou dat je wel weer zin in seks zou hebben, het vuurtje weer opgestookt wordt, je seks meer zou voelen, meer genot zou beleven en zelfs een orgasme zou beleven.
Wat zou je je daar fijn bij voelen. Fijne seks en intimiteit laat alles in een relatie beter lopen. Ook de afwas, het huishouden en de reparatie van lekke fietsbanden.

En stel nou dat dit opgelaaide seksleven ook nog eens zorgt voor een extra bak met energie en levenslust…

Thema’s

Bovenstaand is geen sprookje. De cursus vallei-orgasme behandeld verschillende thema’s om de zin in seks, jezelf weer seksueel te voelen en meer energie te krijgen, weer te doen oplaaien.
De volgende thema’s worden behandeld:

  • Specifieke kennis over het lichaam en hoe dat werkt. Bijvoorbeeld over de bekkenbodem, de ruggengraat, de hersenen.
  • Kennis – of liever gezegd wijsheid – met betrekking tot de oosterse visie op seksualiteit.
  • Chi kungs (energie-oefeningen) om je lichaam te trainen en sterker en gezonder te maken.
  • De I-kracht en andere meditatietechnieken waarmee je in je lichaam kunt gaan.
  • Masturbatietechnieken die je leren het orgasme uit te stellen.
  • Seksuele energie vergroten, sturen en gebruiken.
  • minder menstruatieklachten
  • fluitend door de overgang
  • Het opwekken van vallei-orgasmes.

Datum Lentecursus

Vanaf 18 wordt les 1 voor je beschikbaar gesteld. Twee weken later les 2, enzovoort. Je kunt dit ritme aanhouden, maar je mag ook vertragen. Je kunt zo lang over de cursus doen als je zelf wilt. Sommige vrouwen vliegen er doorheen, andere nemen er een jaar de tijd voor. Het materiaal blijft jarenlang toegankelijk. Je kunt ook altijd weer opnieuw beginnen met de cursus, als je afhaakt. Meer informatie vind je hier. 

Prijs

De prijs van het vallei-coaching training bedraagt € 247,00, maar met Anita’s korting code kan je je aanmelden met korting! Neem contact met Anita op voor vragen en om deze korting te verkrijgen.

Aanmelden

naar de cursus Vallei-orgasme

Als je eenmaal bent begonnen met de trainingen, ben je ook welkom op de maandelijkse bijeenkomsten van de Valleivrouwen in Den Andel of Leeuwarden. Deze avonden worden begeleid en voorbereid door Vallei-coach Anita.
Als je behoefte hebt aan individuele coaching kan je uiteraard ook bij Anita terecht

Category :