Evenementgegevens


Vrouwencirkel

De vrouwencirkel zijn bijeenkomsten  waarin je jezelf als vrouw in je kracht zet. Dit is speciaal voor jou. Met een groep gelijkgestemde vrouwen gaan wij in 10 bijeenkomsten in op vragen die voor jou belangrijk zijn., waarmee je  je eigen kracht terug vindt, met anderen over jouw ervaringen spreekt en elkaar motiveert. Het is een veilige plek voor je eigen ontwikkeling.

Wat is de vrouwencirkel?

Een vrouwenkring is er voor jou. Zet een paar vrouwen bij elkaar en het gesprek begint. En het kan al gauw de diepte ingaan.
Een veilige plek waar je praat over wat voor jou als vrouw belangrijk is. Je deelt je verhaal. Je viert je kracht,  je heelt je verdriet,  je wordt gevoed door de  wijsheid van vrouwen. De kracht van de kring voel je,  je bent onderdeel van een groter geheel. Vergeten vrouwenkracht komt als vanzelf weer bij je terug. Voel de liefde voor jezelf en je zusters. Vier het leven. Kom in de kring!

Er starten in het Noorden nieuwe vrouwenkringen.  In Den Andel, Groningen en in overleg elders.

Praktische informatie

De vrouwencirkel vind op dit moment niet plaats. Binnenkort start de jaartraining over zelfliefde.

Mijn doel is om vrouwen seksueel te helpen bevrijden, vrouwen hun eigen kracht leren ervaren. Vrouwen helpen bij het loskomen uit oude patronen, vrouwen helpen bewust en gezond te worden. Door middel van de vrouwencirkel geef jij jezelf een kans gezonder in het leven te staan. Je bewust te worden van je eigen kracht. Dat wil ik iedereen laten ervaren.

Twijfel je of dit bij je past?  Ik bel graag even met je om te overleggen. Meld je maar even via het contactformulier of stuur mij direct een mail en we maken een kosteloze afspraak.
Weet je zeker dat je erbij wilt zijn? 

Informatie over de nieuwe cursus volgt zo spoedig mogelijk